Zoekt u een inval-dirigent?

Dirigent ziek? Extra repetitie met repetitor? Studiedag of -weekend en een dirigent te weinig? Ik ben beschikbaar!

Contact

Bent u na het bezoek aan de website geïnteresseerd geraakt of heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met mij op, ik sta u graag te woord!

Wicro Music
Viersprong 12
8744 ES  Schettens

T 0517-532181

Muziekgravure

Als zelfstandig graveur is Wicro Music uw partner bij uitstek om handgeschreven bladmuziek om te zetten in digitale vorm. Dit heeft vele voordelen!

Willy Krol beheerst zowel Finale als Sibelius en kan met behulp van deze muzieknotatieprogramma’s een digitale versie van de bladmuziek maken. Uiteraard wordt de muziek daardoor duidelijk, overzichtelijk en goed leesbaar en kan deze, indien gewenst, aan zeer specifieke eisen voldoen. Eenmaal digitaal is de muziek naderhand zeer gemakkelijk aan te passen voor bijvoorbeeld transposities, omzetten van bas- naar vioolsleutel, etc.

Alle muziek kan desgewenst ook afgespeeld worden of als pdf-bestand toegeleverd worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Over Wicro Music

Wicro Music is een jong bedrijf, opgericht in 2005 door eigenaar Willy Krol. In beginsel was zij binnen Wicro Music alleen werkzaam als muziekgraveur maar inmiddels is de specialisatie van het bedrijf uitgebreid naar vele verschillende takken binnen de muziek. Dit betekent dat Willy Krol naast het graveren van muziek ook de functies van bugelist, docent (klein)koper, dirigent Hafabra en jurylid van solistenconcoursen en festivals voor Hafabra orkesten uitoefent voor haar bedrijf.

Zoekt u een inval-dirigent?

Dirigent ziek? Extra repetitie met repetitor? Studiedag of -weekend en een dirigent te weinig? Ik ben beschikbaar!

Muziekles!

Als zelfstandig musicus is Willy Krol werkzaam op verschillende terreinen, waaronder het gebied van Hafabra-directie, docent (klein)koper en jurylid. Bel of mail voor de mogelijkheden!

Graveren?

Snel een partij of muziekstuk nodig? Wicro Music helpt u uit de brand! Neem contact op voor de mogelijkheden.